در این مقاله قصد داریم به آموزش تنظیم cron jobs در دایرکت ادمین بپردازیم. cron یک سرویس زمانبندی است که وظیفه اجرای روتینهای خاصی را در زمان مشخص بر عهده دارد. cron این امکان را ایجاد میکند که کارهای روتین و روزمره را بهصورت اتوماتیک به انجام برسانید. کارهایی که باید با زمانبندی انجام شود بهعنوان مثال ارسال ایمیل از طریق میل سرور، ارسال خبرنامه و غیره. به هرکدام از این دستورات اصطلاحاً Cron Job گفته میشود. در اکثر سیستمها جهت اجرای درخواستهای دورهای خود مانند تهیه بکآپ، بررسی تنظیمات و مشخصات سیستم و بهروزرسانی درMSها از cron jobs استفاده میشود.
Cron job در لینوکس بخشی است که شما قادر خواهید بود دستور و یا اسکریپتی را در آن قرار داده تا در مدت زمانی مشخص اجرا گردد. این قاعده درکنترل پنلهای هاستینگ که در انواع سرور لینوکس نصب و سرویسدهی میشود، صدق کرده و بخشی را برای تنظیم آن دارند. در این آموزش به بررسی نحوه تنظیم cron jobs در دایرکت ادمین پرداخته تا در صورت نیاز شما بتوانید به تنظیم و استفاده از آن بپردازید.
در بخش “Advanced Features” بر روی “Cron jobs” کلیک کنید.
مرحله ۳:
جزئیات خواسته شده را در بخش “Create a New Cron Job” وارد کنید.
مرحله ۴:
پس از وارد کردن جزئیات، روی دکمه “Add” کلیک کنید.
مرحله ۵:
این امر باعث ایجاد cron job میشود.
مزایای تنظیم cron jobs در دایرکت ادمین
مقادیر معتبر برای فیلدهای cron time، اعداد نشان داده شده مانند تصویر بالا، و همچنین علامت * هستند.
میتوانید برای جدا کردن زمانهای دقیق، از ویرگول استفاده کنید. بهعنوان مثال۱,۲,۳ (دقیقههای ۱، ۲ و ۳)
میتوانید با استفاده از خط تیره، بازه زمانی مشخص یا span را مشخص کنید. بهعنوان مثال ۵-۷ (یعنی مابین ۵ تا ۷ دقیقه)
میتوانید با استفاده از علامت ستاره (*) و یک forward slash فواصل زمانی معین را تعیین کنید. بهعنوان مثال */۲ (یعنی هر دو دقیقه یکبار)
همچنین میتوانید این الگوها را برای ایجاد یک برنامه بسیار دقیقتر با هم ترکیب کنید. بهعنوان مثال
۱,۵,۱۱-۱۵,۳۰-۵۹/۲ (یعنی در دقیقههای ۱، ۵ حد فاصل دقایق ۱۱ تا ۱۵ و بهصورت هر دو دقیقه یکبار در فاصله زمانی بین ۳۰ تا ۵۹ دقیقه)
مرحله ۶:
اگر میخواهید cron job را ویرایش کنید، میتوانید با مراجعه به Cron job مربوطه بر روی دکمه “Edit” کلیک کنید.
مرحله ۷:
پس از ویرایش جزئیات، برای ذخیره تغییرات بر روی دکمه “Save” کلیک کنید.
مرحله ۸:
در صورتی که میخواهید یک cron job را حذف کنید، آن را انتخاب کرده و بر روی دکمه “Delete” کلیک کنید.
مرحله ۹:
برای دریافت خروجیهای یک cron job توسط ایمیل، آدرس ایمیل خود را در بخش “Send all Cron output to E-mail” وارد کرده و برای ذخیره جزئیات، بر روی دکمه “Save” کلیک کنید.
این تمام مراحل تنظیم cron jobs در دایرکت ادمین بود. امیدواریم این مقاله به زبان ساده راهنمایی لازم را برای شما داده باشد. در صورت هر گونه پرسشی با تیم فنی سینداد تماس حاصل کنید.
سینداد یعنی هدیهی سیمرغ، یا فرزند سیمرغ؛ به عبارتی یعنی خود سیمرغ، با همه ی شگفتی هایش، اما جوانتر و سرزنده تر. و این چیزی است که ما سعی می کنیم در سینداد باشیم. از سال ۱۳۸۵ دانش مان را به صورت خدماتی در حوزه ی هاستینگ، شبکه و تولید نرم افزار در اختیار مشتریان مان قرار داده ایم و به این افتخار می کنیم که تک تک آنها تا به امروز همراه ما مانده اند. باور داریم که سینداد صرفاً یک شرکت نیست، بلکه نوعی باور است به ارائه ی شگفت انگیز از هر چیز.
سینداد یعنی هدیهی سیمرغ، یا فرزند سیمرغ؛ به عبارتی یعنی خود سیمرغ، با همه ی شگفتی هایش، اما جوانتر و سرزنده تر. و این چیزی
است که ما سعی می کنیم در سینداد باشیم. از سال ۱۳۸۵ دانش مان را به صورت خدماتی در حوزه ی هاستینگ، شبکه و تولید نرم افزار
در اختیار مشتریان مان قرار داده ایم و به این افتخار می کنیم که تک تک آنها تا به امروز همراه ما مانده اند. باور داریم که
سینداد صرفاً یک شرکت نیست، بلکه نوعی باور است به ارائه ی شگفت انگیز از هر چیز.